Заарештований напередодні нікопольський наркобарон спокійно продовжував свою справу

28 Квітня 2016 11:03

1 2 3Продовжується документування нікопольського організованого злочинного угруповання, що контролювало південь Дніпропетровської області.

“Напередодні поліцейськими разом із бійцями спеціального підрозділу швидкого реагування проведено обшук помешкання лідера злочинної групи, якого нещодавно було випущено судом під домашній арешт”, – повідомив начальник Сьомого управління Департаменту протидії наркозлочинності Олег Ягольник.

Лояльне ставлення суддівської гілки дозволило фігуранту безперешкодно продовжувати займатися звичною йому діяльністю.

Не зважаючи на домашній арешт, він замість заарештованих напередодні учасників групи набрав нових, завдяки чому продовжувалося виготовлення та розповсюдження наркотиків у Нікополі, Марганці, Орджонікідзе, Кривому Розі та Запоріжжі.

За результатами обшуку в помешканні кримінального авторитета вилучено сліп-пакет із психотропною речовиною «метамфетамін» на суму близько 20 тисяч гривень.

Також, того ж дня, з метою вибиття економічного підґрунтя діяльності організованого злочинного угруповання, а також запобігання легалізації доходів, отриманих незаконним шляхом, було проведено обшук в орендованому приміщенні, де, за оперативною інформацією, лідер ОЗГ та його родич – депутат Нікопольської міської ради, співзасновник тамтешнього осередку одного з відомих політичних об’єднань, організували діяльність підпільного казино гральних автоматів, а гроші, отримані від роботи зали, спрямовували на підтримку угруповання.

За результатами обшуку вилучено 10 гральних автоматів, 7 одиниць комп’ютерної техніки, гральні та магнітні картки.
Тепер є сподівання, що суд все ж таки змінить запобіжний захід та візьме фігуранта під варту з метою припинення його злочинної діяльності.