Микола Томенко закликав громадськість припинити «футбольну війну»

4 Травня 2016 12:41

ea14f8c1fec1e9992fe2b58363b63f7b64d741ac«Як віце-президент НОК і українець звертаюся до спортсменів, журналістів та вболівальників з пропозицією зупинити футбольну війну між «Шахтарем» і «Динамо». Інакше нам доведеться відмовитись від участі у Євро-2016», – написав Микола Томенко на своїй сторінці у Facebook.

«Загострення і протистояння, які тривають вже кілька днів, лише створюють додаткові перешкоди для побудови повноцінного, конкурентного колективу для участі у Чемпіонаті Європи з футболу. Нині наші вороги «потирають руки» і вже прогнозують безславний виступ України у Франції. Ми не можемо цього допустити!», – зазначив він.

На думку Миколи Томенка, особлива відповідальність у цій ситуації – на старшому поколінні зірок нашого футболу. «Ваша місія не у «підливанні масла у вогонь», а у об’єднанні нашого футболу! Навчіть нинішнє покоління справжньому патріотизму і професіоналізму у футболі шляхом неформального спілкування, а не розмовами у пресі», – запропонував М. Томенко.

«Отож, необхідно зупинити «футбольну війну» або відмовитися від Євро-2016. Єдина футбольна родина – єдина переможна Україна!», – підсумував він.

Джерело: tomenko.ua