Бібліотеки Дніпропетровщини підготували нестандартні проекти

11 Травня 2016 14:58

s-chem-nosit-vyshyvanki-02Бібліотеки Дніпропетровщини підготували на найближчі два тижні цікаві і нестандартні проекти. Долучитися запрошують всіх бажаючих, повідомляють в управлінні культури, національностей та релігій облдержадміністрації.

11 травня на відвідувачів чекають в обласній бібліотеці Кирила і Мефодія (вул. Байкальська, 78). Тут будуть показувати і обговорювати фільм про українську жінку-снайпера – «Непохитна».

В цей же день в обласній науковій бібліотеці (вул. Ю.Савченко, 10) буде проходити концерт місцевого виконавця авторських пісень Олега МЕЛЕЩУК. Його твори присвячені Перемозі над нацизмом у Другій світовій війні.

18 травня тут пройде засідання клубу «Подорожуйте на здоров’я». Біотерапевт Тетяна Шайтанова розповість про активний і оздоровчий відпочинок.

«Свято вишиванки» пройде 19 травня в історичному музеї (пр. Дмитра Яворницького, 18). На відвідувачів чекає справжній театр мод і майстер-класи з вишивання. Подібний захід пройде в обласній науковій бібліотеці. Родзинкою стане конкурс малюнків рушників на асфальті.

На дівич-вечір запрошує обласна бібліотека Кирила та Мефодія 21 травня. Тут пройде засідання клубу «Захопленість». Говоритимуть про силу жіночого слова.