Микола Томенко: Біатлон був і залишається одним із лідерів українського спорту

11 Травня 2016 17:15

3-267x200На олімпійській базі у Кончі-Заспі сьогодні розпочав роботу тренерський семінар з біатлону, який проводить Федерація біатлону України.

Відкриваючи це зібрання, почесний президент Федерації біатлону України, віце-президент НОКу Микола Томенко сказав, що біатлон останні роки показує приклад усім федераціям і всім видам спорту. «Адже, незважаючи на відсутність державного і владного розуміння ролі фізичної культури і спорту, менеджерські здібності президента Федерації Володимира Бринзака, нашої команди та активна робота тренерського складу приводять до високих результатів», – зазначив М. Томенко.

Він зауважив, що на сьогодні біатлон став одним із найпопулярніших видів спорту України, про що свідчать високі рейтинги трансляції міжнародних змагань з біатлону. «Тому нам надзвичайно важливо закріпитися серед не лише лідерів українського спорту, а й серед лідерів світового біатлону», – зазначив він.

Також Микола Томенко наголосив, що політика Федерації біатлону України залишається незмінною. «Ми активно підтримуємо українських тренерів і залучаємо найкращих міжнародних тренерів для того, щоб до національного досвіду долучити кращий міжнародний досвід і вийти на відповідні показники у передолімпійському 2017-му та в олімпійському 2018 роках», – підсумував він.

Джерело: tomenko.ua