Прогноз погоди на тиждень: дощі вдень і вночі

16 Травня 2016 15:51

_20.04.16_1_4Дощі і грози пройдуть по всій території країни, а температура залишиться по-весняному теплою. Так, за інформацією українського Гідрометцентру, завтра по всій території країни очікуються опади як вдень, так і вночі, а в Сумській, Чернігівській, Дніпропетровській і Полтавській областях синоптики прогнозують зливи. Температура вдень на заході України складе 14-16 градусів тепла, вночі – 4-7. На решті території країни денна температура – 15-20 тепла, нічна – 9-12.

У середу на півдні України, в Полтавській і Дніпропетровській областях небо проясниться та пригріє сонце, а ось захід, північ і центр країни продовжить заливати дощами, а на сході опади очікуються з грозами. Вдень стовпчик термометра підніметься до 16-20 тепла, а вночі + 4-6 на заході і + 8-11 на решті території України.

У четвер буде сухо на заході і півдні країни, а ось на півночі, сході та в центрі України пройдуть короткочасні дощі з грозами. Температура вдень складе 15-19 градусів тепла, а вночі 5-10 тепла. Правда, на території Західної України вночі буде прохолодніше – всього три градуси тепла.

У п’ятницю Україну знову заллє дощами: сухо буде тільки в центрі, а також в Херсонській, Запорізькій областях та в Криму. Вдень температура повітря підніметься з 18 градусів тепла до 21, вночі буде прохолодніше: 10-12 градусів на півдні, півночі, сході і в центрі України і 5-7 тепла в західних областях.

Джерело: segodnya.ua