Крокуємо здоровими в майбутнє

21 Травня 2016 09:49

Ф 093Найголовніша цінність, яку має плекати сучасна школа, є здоров’я дитини, його формування і підтримка на різних етапах навчання. Даному напрямку роботи в Широківській СЗШ №1 приділяється значна увага. Вчителі фізичної культури школи ставлять перед учнями завдання: дбайливо ставитися до свого здоров’я, пробуджувати стійкий інтерес до занять фізкультурою та спортом, утримувати першість школи зі спортивної роботи. Двічі на рік у навчальному закладі проходить свято сильних, витривалих, спортивних учнів – День здоров’я. Всі учні школи змагалися з різних спортивних дисциплін, стройової підготовки та інсценізації пісні на патріотичну тематику. Кожен класний колектив приклав максимум зусиль для отримання позитивного настрою, спортивного азарту, гарного результату.
В індивідуальному заліку спортивних дисциплін найкраще показали себе учні: Олег Савенок, Каріна Костішина (піднімання тулуба із положення лежачи), Сергій Карпець, Анастасія Радковська (стрибки у довжину з місця), Назар Саранцев (підтягування у висі), Вікторія Леонова (стрибки зі скакалкою), Антон Неруш (жонглювання з м’ячем).
Приємною несподіванкою для колективу школи була фінальна частина свята, на яку завітав депутат обласної ради Дмитро Зубрій із подарунками для дітей. Кожен клас із 5 по 9 – отримав заохочення від Дмитра Олександровича – м’яч, а вище вказані учні – персональні подарунки.
Щиро дякуємо депутату за підтримку спортивно обдарованих дітей. Черговий навчальний тиждень закінчився для всіх учасників навчально-виховного процесу емоційно, радісно, змістовно.

Вікторія Ільченко, вчитель фізкультури Широківської СЗШ №1