На Дніпропетровщині триває капітальний ремонт 13 вулиць

2 Червня 2016 15:21

_1_14648697794792-3D28На Медичній у Покрові взялися за демонтаж старих та встановлення нових бордюрів, на Садовій у Томаківці укріплюють узбіччя дороги. Капітальний ремонт за кошт обласного бюджету триває на 13 вулицях Дніпропетровщини, повідомляють в департаменті ЖКГ та будівництва ОДА.

Ремонт вулиці Медичної у місті Покров та Садової у Томаківці триває вже кілька тижнів. За цей час на вулиці Медичній знято більше половини дорожнього покриття, демонтовано старі та встановлено нові бордюри. Після завершення підготовчих робіт підрядники перейдуть до укладання асфальту.

На вулиці Садовій у Томаківці зняли весь старий асфальт, укріпляють узбіччя. Підготовчі роботи тривають. Після виконання підготовчих робіт, підрядник перейде до укладання нового покриття.

Наразі роботи тривають на 13 вулицях у різних куточках регіону: у містах Кам’янське, Покров, Новомосковськ, Петропавлівському, Павлоградському, Царичанському, Юр’ївському та Томаківському районах.

6 доріг Дніпропетровщини вже капітально відремонтовані. Нове дорожнє покриття облаштовано на вул. Павлова у селищі Письменне Васильківського району, вул. Бабича у селі Павлівка Васильківського району, вул. Крамнична у селі Чаплине Васильківського району, вул. Дитюка в селі Булахівка Павлоградського району, вул. Соборній в селищі Межиріч Павлоградського району та вул. Шевченка в селищі Луб’янка Синельниківського району.

На ремонт дорожнього покриття Дніпропетровщини цьогоріч передбачено понад 400 мільйонів гривень з обласного бюджету. З бюджетів всіх рівнів регіону на ремонти доріг планують виділити близько мільярда гривень.ё