Свято для дітей міста Синельникового

5 Червня 2016 16:46

13267910_140820892996525_1067064859173333812_nДо Міжнародного дня захисту дітей депутат Дніпропетровської обласної ради Володимир Хорішко влаштував справжнє свято для творчо обдарованих діточок міста Синельникового.
В цей день на маленькі таланти міста чекала справжня череда пригод та несподіванок.
Перш за все сумісно з ТРК «РЕГІОН» м. Дніпра для дітей була влаштована екскурсія на телебачення, де малі на власні очі побачили як готуються випуски новин, побували у студіях, де проходять зйомки програм, дізналися цікаві факти про роботу телевізійників. Окрім цього діти самі спробували себе у ролі ведучих та журналістів. Судячи по відгукам маленьких талантів Синельниківщини, кожен з них залишився у захваті від того, що побував за лаштунками справжнього телебачення.
Після цього на дітей чекав наступний сюрприз – громадська організація «Єднання громади» попіклувалася про те, щоб малі відвідали Дніпровський Цирк. Тож після телебачення всі дружно відправилися на циркову програму «Чудеса», де акробати, жонглери, клоуни та екзотичні тварини влаштували справжнє шоу для дорослих та маленьких гостей.
А наостанок задоволена дітвора разом із Володимиром Хорішко завітала до Макдональдсу, щоб трохи перекусити та відправитися додому, ділитися враженнями з рідними та близькими з приводу такого насиченого дня.
– Діти – це квіти нашого життя, неоцінений скарб. Важливо пам’ятати одну просту істину – щоб виростити дітей хорошими людьми, треба просто робити їх щасливими. Для цього потрібна увага, любов, та терпіння, – зазначив Володимир Хорішко. – Я сподіваюся, що сьогодні нам вдалося зробити щасливими дітей з Синельникового. Я маю надію, що вони запам’ятають цей день, а коли стануть дорослими, обов’язково вже самі влаштують щось добре для інших малих.