Нова насосна станція в Кам’янському буде живити водовід в селища Романкове і «55-й блочок».

22 Червня 2016 16:45

nasosnaya_3Сьогодні в Кам’янському відкрили нову насосну станцію. Це – перший етап масштабної реконструкції водоводу, яка стартувала в минулому році з ініціативи тоді ще першого віце-мера Андрія Білоусова. Про це повідомляє сайт http://kstati.dp.ua/content/v-kamenskom-vosstanavlivayut-vodosnabzhenie-okrain
Насосну відкрили директор департаменту житлово-комунального господарства і будівництва Дніпропетровської обласної державної адміністрації Андрій Коломоєць і віце-мер Кам’янського Олександр Масленков. У заході також взяла участь депутат Дніпропетровської обласної ради Олена Плахотнік.
Як зазначив Масленков, зовсім скоро жителі Романкове і «55-го блочка» отримають нормальне водопостачання.
nasosnaya_12– Зараз ведуться пуско-налагоджувальні роботи, думаю, через 1-2 тижні жителі верхній частині Романкове і «55-го блочка» будуть з водою, причому вода надходитиме без перебоїв і з нормальним тиском. Одночасно з пуском насосної в рамках першого етапу реконструкції ми поміняли водоводні мережу до вулиці Залізняка, – розповів віце-мер Каменського.
– Замовником реконструкції виступає облдержадміністрація, на перший етап виділено близько 7 мільйонів гривень. Зараз тривають проектні роботи 2-го і 3-го етапу реконструкції водоводу, планується заміна трубопроводу в районі вулиці Залізняка. Проект вже проходить експертизу. Забезпечення жителів Дніпропетровщини якісним водопостачанням – один з головних пріоритетів в роботі голови облдержадміністрації Валентина Резніченко, зараз водоводи упорядковуються в цілому ряді населених пунктів. І, звичайно, величезна заслуга в цій реконструкції мера Кам’янського Андрія Білоусова. Він не тільки був ініціатором робіт, але і тримав їх під своїм постійним контролем, вирішував дуже багато поточні завдання, – розповів директор Департаменту ЖКГ та С облдержадміністрації Андрій Коломоєць.
– Відновлення нормального водопостачання Романкове і «55-го блочка» було одним з пунктів моєї передвиборчої програми. При прийнятті бюджету області на 2016 рік завдяки конструктивній позиції фінансової комісії та підтримки фракції ВО «Батьківщина» в Дніпропетровській облраді були передбачені кошти на вирішення цієї проблеми. І сьогодні я хочу відзвітувати перед своїми виборцями – багаторічна, давня проблема Романкове і «55-го блочка» поетапно почали вирішувати, роботи будуть продовжені! – каже депутат Дніпропетровської облради Олена Плахотнік.

Джерело: http://kstati.dp.ua