У Дніпрі на День Незалежності буде 4-годинне авіашоу

3 Серпня 2016 09:57

mid_60380_9159Святкові заходи в Дніпрі почнуться вранці з традиційного покладання квітів до пам’ятника молодому Тарасу Шевченку, а потім біля облдержадміністрації будуть урочисто вручати державні нагороди та паспорта молодим громадянам України, які стали повнолітніми.
Для гуляють жителів і гостей міста в Дніпрі буде організовано три основні локації: Фестивальний причал і парки ім. Т.Г. Шевченко і їм. Лазаря Глоби. Там пройдуть різні ярмарки, а на Фестивальному причалі встановлять великий телеекран, на якому всі бажаючі зможуть подивитися трансляцію святкового параду в Києві.
Новинкою Дня Незалежності цього року стане велике свято на аеродромі Майське – він триватиме з 13 години і до пізнього вечора, а його родзинкою буде чотирьохгодинне яскраве авіашоу. У ньому візьмуть участь льотчики і парашутисти з Дніпра, Львова, Харкова та Києва.
«Понад чотири години буде проходити авіашоу. На землі будуть розташовані різні локації як для дорослих, так і для дітей – будуть аніматори, спортсмени, екстримали, будуть повітряні кулі та повітряні змії, дитяча та доросла дискотека », – розповіла радник голови облдержадміністрації Ольга Горб.
Також організатори обіцяють багато конкурсів, музики, аніматорів, спортсменів, музикантів, повітряних куль і зміїв. Розклад руху автобусів до Майського і більш великий анонс святкових заходів будуть відомі ближче до середини серпня.

Джерело: dnepr.info