На Дніпропетровщині бійці можуть пройти курси 3D-моделювання

4 Серпня 2016 10:46

Ornatrix-V4-Brushing-Improvements-for-3ds-Max-1У Дніпропетровській області для бійців організували курси 3D Max. Основи 3D-моделювання та візуалізації 12 бійців вивчатимуть протягом трьох місяців. Зараз вже закінчили комп’ютерні курси та отримали сертифікати 136 бійців. Записатися на заняття можна в Центрі допомоги бійцям АТО при ОДА. Групи формуються по мірі необхідності.

«Нова група демобілізованих прийшла вчитися на IT-курси. За парти сіли 12 військових. Протягом трьох місяців вони будуть підвищувати свою комп’ютерну грамотність на курсі 3D Max. Його запропонували самі хлопці – ОДА ідею підтримала. Демобілізовані зможуть знайти роботу в сфері графічного дизайну, архітектурного моделювання. Ми вже маємо результати освітнього проекту. Хлопці не обмежуються одним курсом і продовжують навчання. Деякі змінили професію. Курси вже закінчили понад 130 військових. Заняття безкоштовні і проходять в Дніпрі, Нікополі, Кривому Розі », – підкреслив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

Курс 3D Max – базовий. Він закладає основи тривимірного моделювання та графічного дизайну.

Заняття проходять в Центрі Level up. Тривалість курсу – три місяці. Протягом 96 годин бійці навчаться створювати комп’ютерну графіку, яка сьогодні користується великою популярністю в різних сферах.

Набір на освітні курси триває. Записатися можна в Центрі допомоги учасникам АТО при Дніпропетровській ОДА за адресою: Дніпро, пр. Поля, 1 (колишній пр. Кірова), 1-й поверх, тел .: (056) 742-86-62.