На Дніпропетровщині створять 1,5 тис. нових місць у дитсадках

15 Серпня 2016 14:04

1469026523У 2016 році на Дніпропетровщині вже відкрили 7 навчально-виховних комплексів та 9 додаткових груп в дитячих садках. Їх відвідують 324 дитини. Всього протягом року в регіоні створять 1,5 тис. Місць у дошкільних установах, повідомив голова облдержадміністрації Валентин Резниченко.

«У цьому році створюємо в області півтори тисячі місць для дошкільнят. Відкриваємо 13 навчально-виховних комплексів, ремонтуємо 5 садів, будуємо «з нуля» ще 2 », – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

За два навчально-виховних комплекси вже відкрили в Дніпрі і Криничанському районі, по одному – в Покровському, П’ятихатському, Магдалинівському районах.

Три додаткові групи створили в садах Дніпра, по одній – в Павлограді, Новопокровської об’єднаної територіальній громаді, Верхньодніпровському, Межівському, Петриківському та Царичанському районах.

До кінця року додаткові місця для дошкільнят відкриють в Дніпрі, Павлограді, Новомосковську, а також Дніпровському, Павлоградському, Царичанському, Томаківському, Апостолівському та Нікопольському районах.

На Дніпропетровщині близько тисячі садів, в яких виховуються понад 114 тисяч дітей.