Авіашоу, малюнки та прапор в небі, спортшоу, майстер-класи: заходи в Дніпрі до Дня незалежності

22 Серпня 2016 14:40

88993-b2c8c1b6Дніпропетровщина відзначить День незалежності фестивалем «Вільне небо» – на землі і в небі. Родзинка – парашутисти розгорнуто в небі найбільший Прапор України.

«25-річчя незалежності України відзначатимемо вже традиційно для ДнепрОГА – неформально і масштабно. Екстремальні шоу, мальовничі майстер-класи, аніматори і весела дискотека – розваги на будь-який смак для дітей і дорослих. Під «Вільним небом» об’єднаємо справжніх патріотів, жителів і гостей Дніпропетровщини. Запрошуємо відсвяткувати 25-й День народження країни разом », – зазначив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резниченко.

О 12.00 на аеродромі в Майському стартує унікальний фестиваль «Вільне небо», присвячений 25-й річниці незалежності України. Розпочнеться все з шоу авіа-міні. У небо злетять авіа-моделі і моделі ракет. Взяти участь зможуть і глядачі, запустивши в небо повітряних зміїв.

О 13.00 майстра парашутного спорту і їхні учні продемонструють унікальну екстремальне шоу. Вони піднімуться на висоту від 1200 до 4200 метрів і у вільному падінні, а потім під куполами своїх парашутів об’єднаються в різні фігури і комбінації. Родзинка від спортсменів-парашутистів в кінці виступу – вони розгорнуть в небі найбільший Прапор України. Його ширина – 6 метрів, довжина – 9 метрів. Державний символ піднімуть в небо на висоту 1200 метрів на знак миру і єдності.

З 14.00 до 16.30 на учасників фестивалю чекає незабутнє пилотажное шоу. Ультра-легкі літаки К-10 Свіфт і Cessna 172 піднімуться в небо, будуть проходити на низьких висотах, виконувати фігури простого і складного пілотажу: обороти в повітрі, петлі та багато іншого. Кожен пілот покаже авторську програму. Виступати також будуть літаки Як-52, Су-31, вертоліт Алует Т-3, реактивні і спортивно-пілотажні літаки. На завершення авіашоу літаки розмалюють вільне небо синьо-жовтими кольорами державного прапора.

З 16.00 до 18.00 гостей фестивалю чекає екстремальне спортивне шоу. Скейти, ролики і Велобайк, захоплюючі піруети на гірках і екстремальні польоти над землею.

На святі з 12.00 до 19.00 буде працювати Хенд Мейд Ярмарок. Можна буде придбати прикраси та сувеніри, які зробили майстри, взяти участь в майстер-класі і створити красу своїми руками. Петриківський розпис, плетіння браслетів, орігамі – кожен зможе знайти заняття до душі.

Меломанів чекає дискотека від відомого танцювального клубу «Forsage». Найпопулярніша танцювальна музика і улюблені ді-джеї – з 12.00 до 21.00 на великій сцені.

Чи не буде нудно на фестивалі і дітям. Надувні дитячі гірки, мотузковий парк та лазерні бої, аквагрим, малюнки на асфальті та аніматори розважатимуть маленьких гостей свята з 12.00 до 21.00.

З 12.00 до 21.00 гостей фестивалю чекає свято вуличної їжі. Бургери, млинчики, чебуреки, буріто, кебаб, салати та інші відомі, смачні і за низькими цінами продукти. І все це під відкритим небом.

Дістатися до Майського можна на автомобілі. Для всіх гостей на власному транспорті підготують місця для паркування.

З Дніпра до аеродрому в Майському і з Майського до Дніпра курсуватимуть маршрутки.

Відправлення на Майське з Дніпра від кас Цирку – з 10:30 до 11:30. Відправлення з Майського в Дніпро – з 18:30 до 21:00. Вартість проїзду – 40 гривень (туди і назад).