Нехай лунає музика

2 Вересня 2016 19:02

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Музика — це велике й прекрасне мистецтво, яке здатне передавати стан душі людини, виявляти її почуття, переживання, об’єднувати серця.
Кожний рік до Слобожанської школи естетичного виховання ( раніше – Дніпропетровська районна школа естетичного виховання) приходять навчатися обдаровані діти. Багато з них у майбутньому оберуть своєю професією музику, ідуть навчатися до вищих мистецьких навчальних закладів.
Саме наснага і любов до музики педагогів сіє в душах учнів розуміння прекрасного.
Великий педагогічний і виконавський досвід, творче натхнення та уміла організація учбового процесу дозволяють колективу школи, під керівництвом Олени Олексіївни Огородової, успішно вирішувати завдання естетичного виховання підростаючого покоління. Колектив неодноразово нагороджено почесними грамотами, дипломами та подяками місцевих органів самоврядування.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– У цьому навчальному році, – розповідає Олена Огородова, – наша школа традиційно візьме у свою сім’ю юних музикантів та художників. Діти зможуть виявити свої музичні здібності та набути знання з малювання, музичної грамоти та сольфеджіо.
Ми дякуємо за увагу і допомогу Слобожанському селищному голові Івану Камінському. Завдяки фінансовій підтримці селищної ради ми значно покращили умови навчання дітей, зробили ремонт, придбали музичні інструменти. Тож бажаємо нашим учням успіхів, наснаги і відмінних оцінок.

Віра Касьянова