На Дніпропетровщині стартує проект по врегулюванню конфліктів серед молоді

27 Вересня 2016 14:13

98184_0Регіональний координатор проекту Мобілізація громадян з метою попередження конфліктів та соціальної згуртованості в Україні »в Дніпропетровській області Віра Гетьманчук повідомила, що з жовтня 2016 годав Дніпропетровської області стартує унікальний проект« Мобілізація громадян з метою попередження конфліктів та соціальної згуртованості в Україні “. Однією з основних цілей є молодіжна ініціатива, молодь, як рушійна сила змін в поведінці.

Про це вона розповіла на прес-конференції в ІА «МОСТ-ДНІПРО».
«Проект буде реалізовуватися в Дніпропетровській (Дніпро, Кам’янське, Павлоград) та Запорізькій областях. Програма розрахована на 2 роки, в рамках якої будуть проводитися спільні заняття, тренінги, семінари, курси для молоді. За даний період часу заплановано охопити близько 4 тис. Осіб. Цільову аудиторію будемо збирати окремо під кожен тренінг, під певну тематику. Плануємо розпочати з учнів 11 класів та студентів 1-х курсів навчальних закладів. Програма унікальна, так як аналогів немає в Україні », – розповіла вона.

Волонтер, тренер проекту проекту Мобілізація громадян з метою попередження конфліктів та соціальної згуртованості в Україні »в Дніпропетровській області Едуард Шаламов зазначив, що основна мета проекту полягає у врегулюванні конфліктних ситуацій між молоддю, громадянами України та переселецями.