За 4 місяці GPS-контролю на Дніпропетровщині звільнили 4 водіїв

27 Вересня 2016 14:14

8d7346542ffded93378375d0c10efb4f_mП’ятий місяць поспіль Дніпропетровська ОДА контролює якість пасажирських перевезень. Допомагає система супутникової навігації, якою обладнані маршрутки. У рейтингу транспортників – лідери і аутсайдери. За цей час четверо водіїв звільнені, двоє – на випробувальному терміні, більше 30 отримали попередження. Серед порушників лідирують «Севертранс», Новомосковське АТП, а також автотранспортні підприємства 11205 і 11228. Про це повідомляє прес-служба ОДА Дніпропетровської області.

«Перевізники Дніпропетровщини – під пильним оком супутникової системи. GPS-датчиками обладнані всі маршрутки області. За чотири місяці більше 30 водіїв отримали попередження, чотири звільнені, двоє – тимчасово відсторонені від роботи. Такий контроль дає свої результати – порушень швидкісного режиму і графіка перевезень стає менше. Безпека і комфорт пасажирів – основна вимога до перевізників. Для тих, хто нехтує правилами, поблажок не буде », – зазначив очільник області Валентин Резниченко.

Серед тих, хто порушує частіше, – водії підприємств «Севертранс» і Новомосковське АТП. Вони «не зменшують темпів» і потрапили в ТОП і на цьому тижні.

Найшвидшим визнали водія авто АЕ 5767 ВВ ПАТ «Севертранс». На маршруті «Дніпро-Підгородне» він розігнав автомобіль до 140 кілометрів на годину.

Порушив схему маршруту шофер машини 08467 АЕ Новомосковського АТП. З Новомосковська до Герасимівки він їздив по дорозі, яка не вказана в паспорті руху.

Серед сумлінних перевізників, водії яких традиційно дотримуються швидкісного режиму і рухаються виключно за встановленим маршрутом, – ТОВ «СІС», ТОВ «Пушкарне», ТОВ «Мотодор», ТОВ «Імперіал», ПП «Одіума-Престиж», ПП «Матеріал-Сервіс », ТОВ« Автодрайв », ТОВ« Скабелко ».

Працювали за правилами на цьому тижні і такі перевізники, як ТОВ «Рубель», ТОВ «Автодрайв», ТОВ «Інтерспецмаркет».

Дані про роботу пасажирського транспорту в області – на громадській платформі Easyway. На сайті http://www.eway.in.ua/ua пасажири можуть дізнатися, коли під’їде необхідний автобус, скільки машин працює на лінії і чи довго чекати наступну маршрутку.

У Дніпропетровській області більше 200 приміських і 240 міжміських маршрутів. На них працює понад 800 машин.