«Чарівні барви Дніпра»: у Дніпрі відбулася художня виставка

7 Жовтня 2016 14:01

c580310fb0bce2fa02d40520db4f7b82У Дніпрі відбулося підведення підсумків виставки «Чарівні барви Дніпра». Варто зазначити, що підведення підсумків співпало з Днем художника. Ці дві події вирішили відзначити в ході десятої ювілейної виставки образотворчого мистецтва, яка відбулася завдяки спільним зусиллям художників Дніпра.

Створенню виставки допомогли представники Дніпропетровської організації національної спілки художників України, а відвідали виставку художники і студенти нашого міста. Зокрема, виставкою залишилися задоволені студенти, які навчаються в театрально-художньому коледжі. Виставка «Чарівні барви Дніпра» проходить в нашому місті вже в десятий раз.

Мета виставки полягає в тому, щоб продемонструвати, наскільки багата земля Дніпропетровщини талановитими людьми, які здатні передати на полотні не лише навколишню дійсність, а й світ своєї уяви, фантазій і мрій.

Як повідомляє начальник управління культури Дніпропетровської міської ради Євген Хорошилов, в майбутньому виставка цілком може стати міжнародною, а допоможе в цьому каталог виставки, яка буде видана завдяки допомозі міста.