У «Дніпропетровському центрі професійно – технічної освіти туристичного сервісу» відзначили десятиліття

17 Жовтня 2016 22:45

SAMSUNG CAMERA PICTURES

10 років тому наказом Міністерства освіти України було оптимізовано два навчальні заклади на Дніпропетровщині: ПТУ№ 27 та Дніпропетровський ліцей побутового обслуговування.

Навчальна база розташувалася у приміщенні ліцею, наповнення змістом навчання у новому закладі взяли з ПТУ№ 27.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Зараз у «Дніпропетровському центру професійно – технічної освіти туристичного сервісу» навчаються 564 учня. Дівчата й хлопці отримують професії, без яких важко уявити життя сучасного мегаполісу. Перукарі, кухарі, кондитери, офіціанти, адміністратори, флористи роблять наш кожен день затишніше і комфортніше.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Наші викладачі, – розповідає директору Центру Інна Войтович, –  розкривають найкращі сторони своєї педагогічної діяльності. У кожного – своя родзинка: інноваційний підхід до вивчення особистості учня, нестандартна робота з батьками, сучасний погляд на самоврядування.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

У нас підтримуються сучасні напрямки  у навчанні, наявна широка перспектива професійного спілкування та необмежений великий потенціал удосконалення підготовки майбутніх кваліфікованих кадрів.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ми працюємо за декількома міжнародними проектами і дотримуємось міжнародних стандартів. Професійний рівень наших випускників достатньо високий, вони конкурентноздатні на сучасному ринку праці.

Наставники вчать любити свою роботу і бути професіоналом. Вихованці не підводять: навчаючись  у  Центрі, стають переможцями різноманітних професійних конкурсів і часто вже мають роботу.
На святі гостей пригощали кашею, приготовленою за старовинним козацьким рецептом і смачними млинцями.
«Ростіть цю квітку і пам’ятайте про нас» – сказали майбутні спеціалісти, вручаючи квіти директору Центру Інні Василівні Войтович.

Віра Касьянова.