Слобожанське – приклад успішної діяльності об’єднаної територіальної громади

22 Жовтня 2016 00:38

Стратегія розвитку Слобожанської об’єднаної територіальної громади постійно вдосконалюється.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Територіальна громада селища Слобожанське (Ювілейне) працює над розвитком і вдосконаленням своєї діяльності. Сьогодні тут відбувся семінар-тренінг на тему: “Досвід Польщі в питаннях децентралізації влади та взаємодії влади з громадою”.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

У заході брали участь представники засобів масової інформації, громадські активісти, працівники органів місцевого самоврядування.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Під час семінару представник Федерації неурядових організацій Нижньої Силезії (Польща) Вальдемар Вайхс ознайомить учасників з практичним досвідом Польщі в питаннях децентралізації влади та взаємодії влади і громади.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Своїми враженнями щодо польського досвіду децентралізації поділилася редактор дніпровської районної газети «Дніпровська зоря» Таміла Жорняк, яка нещодавно відвідала Польщу у складі делегації українських журналістів.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Проект «Розвиток демократії участі в територіальних громадах Дніпропетровської області», у якому бере участь територіальна громада Слобожанського, реалізується Агенцією місцевої демократії Дніпропетровської області за підтримки Фонду сприяння демократії (NED) та Дніпропетровської обласної ради.

Віра Касьянова.