На Дніпропетровщині пройде різдвяний бал для бійців і волонтерів

28 Жовтня 2016 10:44

img_7803_jpg_1350948028Перший в Україні різдвяний бал для бійців і волонтерів «Мужність і грація» пройде в Дніпропетровській області. Протягом 2 місяців бажаючі поборотися за звання кращої танцювальної пари будуть вивчати руху класичного вальсу. Перші 30 учасників вже записалися на бал. Реєстрація триває. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резниченко.

24 грудня о ДК «Шинник» в Дніпрі пройде перший в Україні різдвяний бал для бійців і волонтерів. Учасники змагатимуться за звання кращої танцювальної пари. На переможців чекають винагороду і призи. Всіх учасників – барвисті і незабутні емоції.

Бал «Мужність і грація» пройде у віденському стилі. Лунатиме класична музика, танцюватимуть віденський вальс, полонез, танго. Виступати будуть як новачки – бійці, волонтери, так і майстри танцю. Для всіх гостей заходу пройдуть майстер-класи, буде організований фуршет і концерт.

«Реабілітація бійців – це не тільки лікарні, санаторії і спілкування з психологами. На Дніпропетровщині крім цього застосовуємо і нетрадиційні підходи. ДнепрОГА організувала першу в Україні спартакіаду для бійців АТО і волонтерів і безліч різних спортивних змагань. У грудні проведемо перший в Україні різдвяний бал «Мужність і грація», – зазначив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резниченко.

Протягом 2 місяців учасники балу будуть вивчати класичні танці разом з професійними хореографами клубу «Гармонія».

«Наш клуб виконає на балу показові номери, а також підготує хлопців до виступу. Оскільки це класичний бал, то будемо готувати віденський вальс, полонез, танго. Це класика. З практики знаю, щоб навчити пару правильно і красиво танцювати потрібно 5 занять. Якщо учасники будуть ходити регулярно на репетиції, результат буде. І бал пройде на відмінно », – зазначив художній керівник танцювального клубу« Гармонія »Олег Петровський.

Перші 30 бійців і волонтерів вже зареєструвалися для участі в балі і змаганнях.

Зареєструватися для участі в різдвяному балі «Мужність і грація» можна  в Центрі допомоги бійцям АТО і їх рідним при Дніпропетровській ОДА. Його адреса – м Дніпро, пр. Поля, 1 (колишній пр. Кірова), Дніпропетровська ОДА, 1 поверх. Телефон – (056) 742-86-62.