На Дніпропетровщині чиновник “заробив” 360 тис. грн. на ремонті моста

31 Жовтня 2016 17:56

63784У грудні 2016 року посадовець міської ради в Кам’янському, використовуючи службове становище, безпідставно погодив обсяги і вартість виконаних підприємством-підрядником робіт з капітального ремонту огорожі на автодорожньому мостовому переході греблі Дніпродзержинської гідроелектростанції. Встановлено, що частина вказаних робіт підрядником була виконана з порушенням погодженого проекту, а частина – нездійсненний взагалі. Своїми умисними діями чиновник завдав територіальній громаді міста збитків на суму понад 360 тис. Грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури в Дніпропетровській області.

27 жовтня йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (Зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Прокуратурою направлено до суду клопотання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді застави і тимчасового обмеження у здійсненні технічного нагляду за будівництвом на об’єктах, де замовником робіт є департамент житлово-комунального господарства та будівництва міської ради.

Досудове розслідування триває.