У Дніпрі начальника Регіонального відділення Фонду держмайна зловили на хабарі

8 листопадаа 2016 15:17

dep-hmelnick-ukr-pr-25-06-2015Дніпропетровської місцевою прокуратурою №2 спільно з працівниками Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 368 КК України викрито начальника одного з відділів Регіонального відділення Фонду державного майна України по Дніпропетровській області під час отримання неправомірної вигоди. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.
Так, 6 листопада 2016 року посадовець отримав від приватного підприємця, який мав намір відкрити салон по ремонту мобільних телефонів, 13 тис. Грн (еквівалент 500 доларів США) неправомірної вигоди за передачу останньому в довгострокову оренду приміщення із застосуванням найменшого коефіцієнта орендної ставки. Згідно з домовленістю, раніше – в серпні 2016 року – начальник відділу вже отримував від цього ж підприємця 500 доларів США.
Зараз вирішується питання про повідомлення зазначеній особі про підозру у вчиненні даного злочину, застосування запобіжного заходу та звільнення з займаної посади.
Досудове розслідування в зазначеному кримінальному провадженні триває.