Винайдено гаджет, що знижує споживання води на 98% (Відео)

10 листопадаа 2016 14:58

water_9-630x418Новий пристрій, на думку авторів винаходу, обіцяє 98% економію
води завдяки особливій технології розпилення при виконанні звичних завдань, будь то миття рук, посуду або ополіскування овочів.

 

Чудо-гаджет оптимізує використання води, що тече з крана, перевершуючи у багато разів по ефективності аератори, які, завдяки змішуванню води з повітрям, значно скорочують її споживання і зменшують кількість бризок.
Пристрій прикріплюється до будь-якого стандартного крану і має два режими, режим Mist, який розрахований на 1,8 л води в хвилину, і режим супер-економії Super Saver, який розрахований на 0,18 л в хвилину. Цей подвійний режим дозволяє значно знизити використання води при виконанні водомістких завдань, в той же час, дозволяючи перейти на більш високу швидкість потоку для інших завдань, і все-таки знизити витрату води на 85%.
«Секрет економії 98% води в мільйонах мікроскопічних крапель, професіонали називають цей процес: розпорошення. Таким чином, ви отримуєте більшу поверхню і використовуєте стільки води, скільки дійсно необхідно, замість того, щоб дозволити їй в буквальному сенсі витекти крізь пальці. Неймовірний і граничний досвід економії », – розповідають автори винаходу.

 

 

Джерело: profidom.com.ua