На Дніпропетровщині затримали подружжя нарковиробників

15 листопадаа 2016 16:51

p1 k1 k2 k3У рамках відпрацювання території міста Кам’янське поліцейськими під час обшуку у квартирі місцевої мешканки, що займалася збутом наркотиків вилучено два медичних шприці, заповнені наркотичною речовиною «опій ацетильований», або ж так званою «ширкою». Про це повідомив начальник Управління з обслуговування Дніпропетровської та Запорізької областей Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України Сергій Дереза.
Обсяг вилученого виявився достатнім, аби забезпечити наркотичним «кайфом» близько двадцяти осіб.
Крім цього там само, у Кам’янському проведено обшук у квартирі ще одного наркозлочинця. Виявилося, що чоловік заробляв на хліб тим, що збував «метадон». У нього поліцейські вилучили близько десяти згортків із цією речовиною, партію «марихуани», а також гроші, отримані від незаконного виторгу.
Також, але цього разу у Павлограді проведено обшук у помешканні раніше засудженої пари. У них вилучено партію «опію ацетильованого», партію рідкого «метамфетаміну», а також наркотичний засіб «дезоморфін» і лабораторне обладнання для його виготовлення кустарним способом. Під час обшуку у квартирі знаходився знайомий господарів, мешканець приміського села, що використовував це приміщення для більш-менш комфортного вживання наркотиків.
Де саме драг-дилери брали свій товар – питання до слідства.
Наразі відкрито кримінальні провадження за низкою статей Кримінального кодексу України. Нарковиробникам та збувачам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до 12 років.