Жителі Дніпра зможуть побути в ролі інвалідів

30 листопадаа 2016 15:28

pic001В рамках масштабної акції «Нарівні» люди з інвалідністю покажуть городянам, чому Дніпро досі залишається недоступним для них.

Акція пройде в три етапи протягом грудня – її старт приурочено до Міжнародного дня інвалідів, який щорічно відзначається 3 грудня.

5 грудня на центральній площі міста всі бажаючі зможуть сісти в інвалідний візок і спробувати самостійно проїхати по місту, потрапити в кафе, супермаркет або будь-яке інше громадське місце. Таким чином активісти хочуть в черговий раз звернути увагу влади і жителів Дніпра на те, що місця, які повинні бути загальнодоступними насправді в більшості своїй закриті для багатьох городян.

Другий етап відбудеться 20 грудня на базі клубу «Бартоломео». У цей день для людей з інвалідністю буде організований великий новорічне свято за участю творчих колективів різних напрямків.

«Ми відкриті для співпраці і з радістю чекаємо тих, хто підключиться до цієї благодійної акції. Ми чекаємо артистів, творчі колективи та всіх, хто готовий надати допомогу. Також ми очікуємо гостей з Києва, і сподіваємося на участь в святі паралімпійців. Сьогодні нам необхідна будь-яка допомога: фінанси, частування, призи та подарунки. Ми також будемо раді волонтерської підтримки », – розповіла активіст Юлія Стасенко,

На третьому етапі акції «Нарівні» після свята буде складено звернення до керівників установ та власникам різного роду закладів, в якому будуть вказані прохання щодо підвищення доступності об’єктів соціальної інфраструктури.

З усіх питань можна звертатися до Юлії Стасенко по телефону (068) 407 21 00.

Джерело: dnepr.info