Жителів Дніпропетровщини запрошують на благодійний передноворічне свято

30 листопадаа 2016 10:42

14804330372931Безліч майстер-класів, виставка-продаж картин, розважальне шоу, виступи юних талантів. Жителів Дніпропетровщини запрошують на свято «Місто Добрих Справ». На виручені кошти організатори придбають обладнання для дитячої лікарні. Акція пройде в Дніпрі 17 грудня.

«Добрих справ багато не буває. Особливо коли це стосується тих, хто найбільше потребує нашої уваги. Запрошуємо жителів області на великий передноворічне свято «Місто Добрих Справ». Будуть авторські смаколики, глінтвейн, чайна церемонія, виставка картин українських художників та концерт », – зазначають організатори.

Свято відбудеться 17 грудня на дніпровському Катеринославському бульварі та у холі «Cascade plaza». О 12.00 свято відкриють символічним ключем Міста Добрих Справ. Далі в програмі – майстер-класи з виготовлення карамелі, художнього розпису, пошиття новорічної іграшки-янголятка, розпису імбирних пряників кольоровою глазур’ю.

У холі торгового центру буде проходити науково-розважальне шоу «Трюки Науки» і майстер-класи від школи англійської мови, де дітей навчать освоювати мову під час гри.

Весь день на святковій сцені – виступи дитячих колективів. Для гостей будуть грати піаністи – лауреати міжнародних конкурсів, юні таланти будуть декламувати вірші і співати. Для поціновувачів мистецтва організують виставку-продаж картин українських художників.

На Катеринославському бульварі можна буде пригоститися гарячими напоями. Біля читальних арки – взяти участь в святковому буккросинг. На цей раз обмінюватися пропонують дитячими книгами. Буде і лотерея від Діда Мороза.

Гостям акції обіцяють яскраве свято і дружню атмосферу. На виручені кошти благодійники закуплять обладнання для 6-ї дитячої лікарні Дніпра.