На Дніпропетровщині допоможуть започаткувати власну справу переселенцям і демобілізованим

1 Грудня 2016 14:34

dddddМрієте про власну справу, але немає ідей для успішного старту? Не знаєте, де взяти гроші на розвиток бізнесу? 8 грудня Дніпрі пройде безкоштовний форум для демобілізованих і переселенців, де знайдуться відповіді на всі питання.

«Команда Дніпропетровської ОДА приєднується до нового проекту. Його впроваджує Український Жіночий Фонд за підтримки USAID. Він орієнтований на демобілізованих і переселенців. Має два напрямки. Перше покликане допомогти освоїти нову професію, знайти високооплачувану роботу, розширити бізнес. Друге стане в нагоді тим, хто тільки мріє про власну справу, або бажає перенести його зі Сходу країни в нашу область. Подробиці – на регіональному форумі, який відбудеться 8 грудня в Дніпрі », – сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

Участь у форумі безкоштовна. Реєстрація тут: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScmLKkUMle0awp0eYIXXOC7gtZh6tyhff25ljPtcqUk6Zn9-w/viewform

«Під час форуму ми підкажемо, в якій сфері вигідніше відкрити бізнес. Розповімо, як заручитися безкоштовної підтримкою консультантів і отримати гранти на реалізацію задуманого – від півтора до 12 тисяч доларів », – сказала партнер проекту в Дніпропетровській області Оксана Мірошниченко.

Початок 8 грудня 09:00 за адресою: вул. Шолом-Алейхема, 4-26 ( «Менора»). Тривалість – 5 годин.