Демобілізовані Дніпропетровщини можуть отримати квитки на безкоштовні шоу та вистави

7 Грудня 2016 13:00

concert-september-1Демобілізовані області можуть отримати квитки на безкоштовні шоу та вистави. Свої двері відкривають для них відразу кілька театрів Дніпра. Запрошення можна отримати в Центрі допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації. Про це повідомив глава регіону Валентин Резниченко.
Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.
«Даруємо гарний настрій напередодні Нового року. Протягом грудня демобілізовані області зможуть подивитися безкоштовні спектаклі в театрах або послухати пісні в філармонії і будинках культури. Разом з собою можна брати рідних і друзів, – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко. – Раніше діти учасників АТО вже безкоштовно побували в цирку, планетарії, молодіжному театрі ».
Отримати запрошення можна в Центрі допомоги учасникам АТО при Дніпропетровській ОДА, зазначає його керівник Наталія Шуліка. Досить попередньо зателефонувати за номером (056) 742-86-62.
Вибрати відпочинок до душі є з чого. Уже сьогодні в будинку культури «Машинобудівників» пройде фестиваль «Хмари». Послухати і поспівати з улюбленими бардами зможуть і демобілізовані області. Початок о 19.00.
До душі популярні українські пісні? Відвідайте 8 грудня 19.00 в дніпровську філармонію. Тут готують театрально-музичне шоу «Музична кухня».
Втомилися від прози життя? Душа бажає свята? Тоді вам на легендарну оперету «Летюча миша». Це історія про героя-ловеласа, який закохується на балу в таємничу незнайомку. Чоловік навіть не здогадується, що красуня в масці кажана – його дружина. Подробиці – 11 грудня о 18.00 в театрі опери та балету.
Романтиків чекають в дніпровській філармонії. 13 грудня в 19.00 тут готують музичне шоу «Душа Парижа. Едіт Піаф “. А вже на наступний день в цей же час тут будуть зустрічати бажаючих посміятися. Гостей розважатимуть піснями, танцями, анекдотами і кумедними історіями з одеським колоритом.
15 грудня о 18.30 в театрі російської драми ім. Горького пройде насичений і яскравий спектакль про непрості стосунки сімейної пари – «Віяло леді Віндермір».
Поціновувачів українських пісень чекатимуть в філармонії 18 грудня о 18.00. Заслужений артист України Олександр Мірошниченко виконає як народні, так і сучасні хіти.
Повірити в чудеса допоможе опера «Іоланта». Історію про любов, що зцілює, можна побачити 25 грудня в 18.00 в театрі опери та балету.
Центр допомоги учасникам АТО при Дніпропетровській ОДА знаходиться за адресою: пр. О.Поля, 1 (колишній пр. Кірова), 1-й поверх.