На Дніпропетровщині зробили 235 стаціонарних пунктів обігріву

8 Грудня 2016 16:57

picturepicture_54580492132816_41205Дніпропетровщина готова до морозів. У містах і районах регіону вже відкрилися 235 стаціонарних пунктів обігріву. У них можна врятуватися від морозу – випити гарячого чаю і зігрітися. Де знайти «теплі пункти», розповіли в управлінні цивільного захисту Дніпропетровської облдержадміністрації.

У всіх містах і районах Дніпропетровщини вже працюють пункти обігріву. Вони розташовані в амбулаторіях, територіальних центрах соцобслуговування, вокзалах, будинках культури, сільських радах, приміщеннях «Червоного хреста». Всього 235 «теплих пунктів».

«Все пункти обігріву знаходяться в людних місцях. Якщо відчуваєте, що почали замерзати, заходите в найближчу лікарню, будинок культури, територіальний центр соцобслуговування. Тут можна випити гарячого чаю і зігрітися », – відзначили в управлінні цивільного захисту Дніпропетровської облдержадміністрації.

Поки в області працюють тільки стаціонарні пункти обігріву. При зниженні температури до 15 градусів морозу і нижче будуть розгорнуті і мобільні «теплі пункти». При необхідності в людних місцях встановлять намети, по містах і районах курсуватимуть спеціальні машини для обігріву.