Тисяча дітей Дніпропетровщини зібралася на обласне свято до Дня Святого Миколая

19 Грудня 2016 16:45

14821554682646Майже тисяча дітей Дніпропетровської області зібралася на обласне свято до Дня Святого Миколая. Новорічна казка в академічному театрі опери і балету – для дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, сиріт, дітей учасників бойових дій і переселенців.

У Дніпропетровському академічному театрі опери та балету – традиційний обласне свято до Дня Святого Миколая.

Головні учасники – діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, сироти, діти бійців і переселенців.

«Чарівник Святий Миколай приходить кожною зимою. Подарунки від нього з нетерпінням чекають діти, а дорослі вірять в чудеса. Бажаю всім достатку, затишку і сімейного тепла. Нехай це свято надихає на добрі справи, наповнює будинок щастям і любов’ю », – побажав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

На новорічну виставу зібралася майже тисяча дітей Дніпропетровщини.

«День Святого Миколая – це свято, якого чекають всі діти. Прокинувшись вранці, під подушкою знаходять подарунки. Святий Миколай жив у бідній родині. Коли він підріс, то почав творити добро і приносити подарунки бідним. Я сьогодні знайшла у себе під подушкою набір професійних ручок, три шоколадки і для телефону », – розповіла Аріана Малих з Дніпра.

Катерина Роскосенко прийшла на свято з сином і дочкою. Каже, діти завжди з нетерпінням чекають до себе в гості Святого Миколая.

«Для нас це початок зими, чарівних урочистостей. Ми завжди готуємося до Миколи. Вже прикрасили ялинку. Я сама виготовила чобітки, які вішаємо на камін. Коли діти прокинулися, то знайшли там солодощі та подарунки. Коли вони їх відкривали, то раділи. Цей момент сфотографували », – каже жінка.

Дітей привітав і казковий дідусь – Святий Миколай. «Я з вами завжди поруч. Не забувайте просити мене про допомогу, звертайтеся за порадою в навчанні, в складній ситуації. Говорите: Святий отче Миколо, допоможи, захисти ». Але говорите це з глибокою вірою. На диво здатний кожен. Для цього достатньо запалити у своєму серці свічку любові ».

У святковий день малюки Дніпропетровщини раділа подарункам, добрій казці, чудесам.

«Щорічно в День Святого Миколая ДнепрОГА влаштовує свято для дітей. На новорічну казку зібралися хлопчики і дівчатка з усієї області. Вони отримали солодкі подарунки. Нехай кожен дорослий стане Миколайчиком для своєї дитини », – привітав заступник голови Дніпропетровської ОДА Каміль Примаков.