У Дніпрі проведуть шоу пісочної анімації

22 Грудня 2016 14:28

image-2501Новий рік і Різдво – казковий час очікування чогось нового і незвичайного. А ще – час найкращих спогадів. Відчути всю різноманітність цих чарівних емоцій можна на шоу пісочної анімації. Чарівне дійство буде цікаво і дітям, і дорослим. Де і коли воно відбудеться, розповіли в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

Під час шоу художник Ольга Ткаченко відтворює на піску етюди новорічних казок і веселого Різдва. Обіцяє: це буде феєрверк святкових емоцій. Можна буде згадати дитинство, прекрасні традиції, казки, колядки, почути улюблену музику. А ще – спробувати себе в ролі пісочного аніматора.

Шоу відбудеться 4 січня о 18.30. Місце зустрічі – філармонія Дніпра. Адреса: вул. Воскресенська, 6 Телефони для довідок: 372-96-20, 372-96-40.

Пісочна анімація – це напрямок образотворчого мистецтва. На світиться екран насипають пісок. Рухами рук художник малює картинки і цілі історії. Одне зображення швидко трансформується в інше і має Високу емоційну виразність. Метод дозволяє Не тільки ставить шоу-номери для «живого» глядацької зали, а й Мультиплікаційні фільми.