У Дніпрі з’явилася електронна черга в лікарню

29 Грудня 2016 15:45

29-5864ff258e7c2-v_dnepre_poyavilas_lektronnaya_ochered_v_bolnitsu29 грудня, в дніпровському Центрі первинної медико-санітарної допомоги №3 презентували електронну чергу до лікаря. Новація працює в тестовому режимі. Про це повідомляє прес-служба Дніпровського міської ради.
«Я дуже рада, що перша реєстратура заробила в електронному режимі, що з боку лікарів була дуже велика підтримка. Я впевнена, що всім набагато зручніше працювати з електронною системою. Насправді, це тільки початок – вже в наступному році ми плануємо запустити електронну карту пацієнта », – зазначила виконуюча обов’язки заступника міського голови Дніпра Яника Меріл.
Тепер пацієнти можуть записатися до лікаря через інтернет і вже перед прийомом підійти в реєстратуру і забрати талон.
Центр первинної медико-санітарної допомоги №3 обслуговує майже 64 тисяч жителів Дніпра. Раніше талони на прийом працівники реєстратури виписували від руки. Тепер користуються комп’ютерами, а талони друкують, як чеки. У кабінетах сімейних лікарів – теж нова техніка. З її допомогою медики можуть стежити, хто записався до них на прийом.
«Це крок вперед. Ми працюємо в XXI столітті, тому на прийом можна записатися онлайн. При цьому і сама реєстратура, і телефонна лінія у нас працює в звичайному режимі. Тому люди, які не можуть записатися через інтернет, також можуть отримати талон », – сказала директор центру первинної медико-санітарної допомоги №3 Ольга Ральченко.
Записатися на прийом в Дніпровського центру первинної медико-санітарної допомоги № 3 можна на сайті https://reestratura.com/