Новорічний концерт для батьків

3 Січня 2017 10:51

dscn7826Який же Новий рік без веселих пісень! Готуючись до зустрічі Нового 2017 року, напередодні зимових канікул, учні Слобожанської школи естетичного виховання підготували святковий новорічний концерт. У приміщенні школи зібралися викладачі, батьки та гості, щоб разом відсвяткувати наближення Нового Року та Різдва Христового.
dscn7812Юні музиканти у карнавальних костюмах виконували новорічні, класичні та естрадні музичні твори. Вихованці школи занурили всіх у зимову поезію, знайомі з дитинства улюблені новорічні мелодії, що нагадали про наближення веселих свят.
dscn7822Завідувач відділу сольного співу Слобожанської школи естетичного виховання Юлія Василівна Костелан з любов’ю розповідала про кожний святковий номер та досягнення учнів.
dscn7828Всі присутні були частинкою концерту – підспівували та голосно аплодували маленьким артистам, які представляли кращі твори, які готували на протязі року. Були на святі і Дід Мороз та Снігуронька.
Батьки та гості отримали велике задоволення від концерту, який подарував всім піднесений настрій, наповнений світлими почуттями та очікуванням Нового року.

Віра Касьянова