У Дніпрі пройде безкоштовний концерт групи «Скрябін»

10 Січня 2017 14:40

maxresdefault-1Зворушливі пісні, які обожнює вся країна, спогади про легендарного соліста і тепла атмосфера. На Дніпропетровщині виступить легендарна група «Скрябін». Безкоштовний концерт відбудеться на площі перед ДнепрОГА 31 січня. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.
«Новий рік ДнепрОГА починає справжнім сюрпризом для жителів області. В адмінбудинку вже виступали відомі блогери, письменники і поети. На цей раз запросили легендарну групу «Скрябін». Концерт традиційно планували в великому залі облдержадміністрації. Але новина про виступ групи викликала справжній ажіотаж – всього за 3 дні отримали майже 2 тисячі заявок від охочих послухати улюблені хіти. Тому вирішили перенести концерт на площу перед ДнепрОГА. На безкоштовний концерт чекаємо всіх бажаючих », – розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.
На концерті група «Скрябін» співатиме улюблені хіти. До неї приєднаються групи з Дніпропетровської області і Миколаєва – «VIDVERTO», «4,5+» і «SilverTown». Виступ артистів присвятять лідеру гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка, який загинув в автокатастрофі на Дніпропетровщині в 2015 році.
Перед початком концерту в холі ДнепрОГА гості зможуть подивитися фотовиставку, присвячену Кузьмі Скрябіну. Буде і книжкова виставка з його літературними творами.
Безкоштовний концерт відбудеться 31 січня о 19:00 на площі біля ДнепрОГА. Гостей будуть зігрівати гарячим чаєм і теплою енергетикою пісень групи «Скрябін».