На Дніпропетровщині пройде безкоштовний концерт для бійців і волонтерів

11 Січня 2017 15:08

1484138671948314 січня в Кривому Розі пройде концерт «З вірою і любов’ю в серці». Виступатимуть капелани, співаки, музиканти і поети. Організатор заходу – місцевий Центр допомоги учасникам АТО і їх сім’ям. Насолодитися атмосферою вечора запрошують бійців, членів їх сімей та волонтерів. Вхід вільний. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резниченко.

«Команда Дніпропетровської ОДА робить все можливе, щоб демобілізовані регіону почувалися комфортно, розкривали свої здібності, заводили нові знайомства і відволікалися від спогадів про війну. До мирного життя чоловіків повертаємо спортивними змаганнями, концертами і навіть балами », – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

Черговий концерт пройде 14 січня в Кривому Розі.

«Це буде душевний концерт з молитвами, віршами, піснями, щедрівками, колядками. Виступатимуть як учасники АТО, так і просто творчі колективи області. Запрошуємо всіх бажаючих, вхід вільний », – розповіла координатор Центру допомоги учасникам АТО і їх сім’ям в Кривому Розі Вікторія Самойленко.

Концерт розпочнеться о 11:00 за адресою: м Кривий Ріг, пл. Визволення, 2.