Скільки коштує пробне ЗНО: реєстрація проходить на сайті Дніпропетровського центру оцінювання якості освіти

11 Січня 2017 15:01

thumb-big-300x225-1fffВчора, 10 січня, стартувала реєстрація на пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2017. Перевірити свої знання можуть одинадцятикласники, десятикласники і випускники минулих років. Як правильно зареєструватися і коли можна пройти перші тести – розповіли в департаменті освіти і науки ДнепрОГА.

Як і в попередні роки, реєстрація на пробне тестування проходить на сайті Дніпропетровського регіонального центру оцінювання якості освіти. Знайти його можна за посиланням: http://dneprtest.dp.ua/cms/index.php

На пробному тестуванні перевірити свої знання можна тільки з двох предметів. Як повідомляють в департаменті освіти і науки ДнепрОГА 1 квітня можна пройти тестування з української мови та літератури. 8 січня – з біології, географії, історії України, математики, фізики, хімії або іноземної мови: російської, англійської, іспанської, німецької, французької.

Участь у пробному тестуванні платне і коштує 129 грн. за один предмет. Про місце і час проведення іспитів буде повідомлено у запрошенні, яке можна знайти на офіційному сайті Центру до 14 березня.

У день тестування абітурієнт повинен мати при собі паспорт або інший документ, що засвідчує особу, та запрошення. Такі ж документи необхідні і в день основного тестування. Дізнатися, скільки балів набрано, кожен може самостійно. Після іспиту на сайті http://dneprtest.dp.ua/ буде розміщена спеціальна таблиця з правильними відповідями і кількістю балів.

Пробне тестування необов’язкове. Однак, це шанс оцінити свої знання і можливості перед основним іспитом – зазначають у департаменті освіти і науки ДнепрОГА.

Подавати заявки можна до 31 січня. Реєстрація на основну сесію почнеться вже 6 лютого.