На Дніпропетровщині для демобілізованих бійців відкривають Школу лідерства

13 Січня 2017 14:32

liderРозвинути в собі лідерські якості, підготуватись до змін в житті і почати власну справу. На Дніпропетровщині для бійців відкривають Школу лідерства. Навчання безкоштовне. Початок занять 20 січня. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Курси англійської мови, ІТ-програмування, семінар по фрілансу, тренинги, спортивні змагання, пісні і бальні танці. Все це команда ДнепрОГА організовує для повернення демобілізованих до мирного життя. Незабаром на Дніпропетровщині відкривається Школа лідерства для бійців. Провідні українські тренери з Центру розвитку лідерства допоможуть демобілізованим розкрити в собі потенціал, визначитися і почати справу свого життя », – підкреслив керівник регіону Валентин Резниченко.

Заняття в Школі лідерства для бійців почнуться 20 грудня в Кривому Розі. Тренінги будуть проходити в п’ятницю, суботу та неділю протягом 1,5 місяця. Провідні українські експерти допомагатимуть бійцям відкрити в собі лідерські якості, набути впевненості і почати власну справу.

Тренінги для демобілізованих безкоштовні. Щоб стати учасником проекту достатньо заповнити анкету за посиланням.

Школа лідерства на Дніпропетровщині – це спільний проект Центру розвитку лідерства, Дніпропетровської обласної спілки ветеранів АТО і команди Валентина Резніченко.