Успішне перше півріччя

15 Січня 2017 17:11

SAMSUNG CAMERA PICTURES

У Слобожанській школі естетичного виховання розпочалися навчання після новорічних свят і зимових канікул. Юні музиканти готуються до майбутніх виступів, фестивалів та концертів.
В адміністрації закладу пишаються своїми вихованцями і роблять усе для комфортного навчання дітей. Результатами перевідних академічних концертів за підсумками першого півріччя задоволені і викладачі, і батьки, і маленькі музиканти.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– За нововведеною навчальною програмою цього року академічні концерти відбулися на місяць раніше, – говорить завідувач відділу сольного співу Юлія Василівна Костелан. Ми хвилювалися, чи встигнуть діти підготуватися, достатньо вивчити необхідні музичні твори. Та наші вихованці не підвели. Коротші строки підготовки до виступів змусили організуватися, сконцентруватися і показати гарні результати.
За час академконцерту навіть швидко підготували виставку малюнків. Адже наші діти талановиті у всьому! Поки одні співали, інші, чекаючи своєї черги у сусідньому кабінеті, малювали, такий собі антистрес.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

– Нам є ким пишатися і про що говорити, – розповідає директор Слобожанської школи естетичного виховання Олена Олексіївна Огородова. Наші учні гідно представляють школу на різноманітних змаганнях, конкурсах, фестивалях. Їх перемоги – це ще одне підтвердження високого професіоналізму й таланту наших вихованців та їх наставників.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Наприклад, наприкінці минулого року хор молодших класів, що поновив свій склад, отримав Гран – прі XII районного фестивалю «Покрова», що відбувся у Будинку культури Дніпровського району і традиційно збирає шанувальників української народної пісні.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ми дякуємо за увагу і допомогу Слобожанському селищному голові Івану Камінському. Завдяки фінансовій підтримці селищної ради ми значно покращили умови навчання дітей, зробили ремонт, придбали музичні інструменти. Тож бажаємо нашим учням успіхів, наснаги і відмінних оцінок.

Віра Касьянова.