У Дніпрі поранили 6-річного хлопчика, який йшов по вулиці

24 Січня 2017 12:04

14852481744128У Дніпрі поліція встановлює обставини отримання кульових поранень дитиною. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Дніпропетровській області.
Ввечері 23 січня шестирічний хлопчик був доставлений в дитячу лікарню з вогнепальним пораненням лівої половини грудної клітки. Зараз дитину прооперували, його стан важкий.
Поліцейські встановили, що 23 січня близько 20:00 матір з вітчимом і дитиною проходили біля арки по вул. 20 років Перемоги. Раптом дорослі почули хлопок, дитина відчула різкий біль в області спини зліва. Батьки негайно на власному автомобілі доставили дитину в лікарню.
Відразу після скоєння злочину поліцейські зі службовою собакою обстежили місце події та опитали всіх можливих очевидців злочину. Вранці поліцейські продовжили пошук і встановлення свідків події, обстеження місця злочину для пошуку речових доказів, провели поквартирний обхід жителів будинку.
За даним фактом слідчим відділом Самарського відділення поліції Дніпра розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).