7 лютого о Дніпропетровської області очікуються значне похолодання, хуртовини, ожеледь і пориви вітру

6 Лютого 2017 17:33

За даними гідрометеоцентру України, завтра, 7 лютого, вранці і вдень в Дніпропетровській області очікуються значне похолодання, хуртовини і пориви східного вітру 15-20 м / с. На дорогах ожеледиця. Температура повітря від -10 до -17 градусів за Цельсієм. Про це повідомляє прес-служба відділу УПД ГУНП в Дніпропетровській області.

Правоохоронці звертаються до водіїв з проханням не забувати, що керування транспортними засобами в складних погодних умовах вимагає уважності, зосередженості і обережності.

«Вирушаючи в дорогу, перевірте технічний стан авто, зверніть особливу увагу на стан зовнішніх світлових приладів транспортних засобів, склоочисників, обігрівачів салону, подбайте про запас палива. Неухильно дотримуйтесь Правил дорожнього руху: не перевищуйте швидкість, користуйтеся ременями безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування. З особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованого маневрування. В умовах недостатньої видимості, рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями », – йдеться в повідомленні прес-служби.

Правоохоронці рекомендують по можливості відмовитися від поїздок на власному транспорті на далекі відстані під час різкого погіршення погодних умов і стежити за прогнозами синоптиків. Також в поліції просять звертатися в аварійні служби або кликати на допомогу поліцейських, якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду.