Польська подяка за українського студента

13 Лютого 2017 11:15

У 2015 році учень «Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти туристичного сервісу»
Микита Середа отримав диплом за спеціальністю «Кухар» четвертого розряду. Ще навчаючись, хлопець вже працював в одному з ресторанів Дніпра. Після отримання диплому – мав роботу у львівському ресторані. Тоді у нього виникло бажання продовжити навчання. Вдосконалюватися у професії вирішив у Польщі.

Микита став студентом Академії готельного бізнесу та громадського харчування у м. Познань. Про досягнення хлопця незабаром стало відомо його колишнім викладачам.

На ім»я директора «Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти туристичного сервісу» Інни Василівни Войтович надійшла подяка від ректорату Академії та канцлеру, професора, доктора Романа Давіда Таубера. Польські колеги висловлюють викладачам Центру щиру вдячність за виховання учня.
У польському ВУЗі Микита показав себе «як студент, здатний глибоко мислити, долати труднощі, добросовісно ставитися до навчального процесу, демонструвати прекрасні результати, опановувати нові професійні вершини» – говориться у зверненні ректорату Академії.

– Ми знаємо, що Микита дуже любить готувати, – говорить Тетяна Олександрівна Шевченко, майстер виробничого навчання з професії «Кухар. Кондитер».

Навчаючись у нашому Центрі, він завжди шукав незвичні рецепти приготування різноманітних смачних блюд. Добре працював під час практики. Наприкінці минулого року Микита приїздив у гості до своїх викладачів, розповідав про свої плани на майбутнє, про те, що йому дуже подобається вчитися у польській Академії.
Пишаємося досягненнями нашого учня. Впевнені, що Микита досягне своєї мети у житті і ми ще почуємо про нього, як про відомого повара – кондитера.
Віра Касьянова