У Дніпрі безкоштовно навчать іноземним мовам

15 Лютого 2017 11:41

Від англійської та французької до грецької і китайської – вивчення будь-якої мови просто і безкоштовно. Така перспектива відкривається перед учасниками АТО, переселенцями, дітьми-сиротами та малозабезпеченими. Для них мовні курси – від Центру міжнародного грантрайтінга при Днепропетровсбкої ОДА. Учасники проекту можуть протягом року безкоштовно користуватися платформою LingQ.
Бійці АТО, переселенці, діти-сироти та малозабезпечені запрошуються на безкоштовні мовні курси. Їх організовує Центр грантрайтінга при ОДА.
Для цього не потрібно ходити на уроки в аудиторії або займатися за підручниками. Вивчення та вдосконалення іноземного полегшить освітній портал LingQ. З ним можна освоїти 14 різних іноземних мов.
«Сайт заснував канадець Стів Кауфман. Він і запропонував організувати безкоштовні курси для переселенців, АТОшніков, малозабезпечених. Центр грантрайтінга при ДнепрОГА ідею підтримав. Учасники проекту можуть користуватися платформою для вивчення будь-якої мови безкоштовно протягом року. Сайт підходить як для початківців, так і для тих, хто вільно володіє іноземною », – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко ..
Вивчати іноземну мотивують цікаві матеріали, велика бібліотека статей, історій, інтерв’ю. Розширити словниковий запас дозволяють радіопрограми і твори мовою оригіналу. На сайті можна зав’язати знайомство з носієм мови.
Творець LingQ, Стів Кауфман говорить на 16 мовах.
«До 17 років я володів тільки англійською. У школі десять років вивчав французьку, але ледве міг зв’язати два слова. Тоді розробив власний метод оволодіння мовою. Він не передбачає занять в класі і запам’ятовування граматичних правил. Все, що потрібно, – бажання спілкуватися і правильний підхід », – говорить Стів Кауфман.
Стати учасником проекту просто. Для цього слід заповнити форму за посиланням. Потім на вашу електронну адресу прийде купон з кодом. Ці дані треба внести при реєстрації на сайті LingQ – і безкоштовне користування курсами відкрито.
Реєстрація триватиме до 12 березня.
Цікаві ідеї вітаються в Центрі міжнародного грантрайтінга за адресою: Дніпро, пр. О.Поля, 1, ОДА, тел .: (056) 742-70-73.