Новий міст у Дніпрі повністю перекриють на 3 місяці

16 Лютого 2017 15:20

Заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко повідомив, що роботи по ремонту Нового моста в Дніпрі почнуться 1 березня. Про це повідомляє прес-служба Дніпровського міськради.

«З 1 березня ми почнемо перекривати міст – спочатку одну половину, потім іншу. Швидше за все, на три літніх місяці доведеться перекрити міст повністю, тому що потрібно буде одночасно піднімати все плити. Ремонтні роботи почнемо з тролейбусних ліній електропередач. Городяни оцінюють стан мосту тільки по дорожньому покриттю, але насправді побоювання викликає сама його конструкція, тому ремонт буде проводитися одночасно і на суші, і під водою », – розповів заступник міського голови.

Михайло Лисенко також відзначив, що в кінці весни в Дніпрі планують почати ремонт доріг.

«Як тільки температурний режим і вологість будуть відповідні, ми почнемо ремонт доріг. Думаю, що в квітні-травні будемо працювати ударними темпами. Вже сформовані титульні списки поточного ремонту доріг в місті. Ми закупили техніку: асфальтоукладальники і фрези у нас від кращих світових виробників. Внутрішньоквартальні дороги будуть ремонтуватися за заявками депутатів і жителів », – сказав чиновник.