У Дніпрі відбудеться зимовий Всеукраїнський Фестиваль Здорового Способу Життя

17 Лютого 2017 15:59

У суботу, 18 лютого, відбудеться зимовий Всеукраїнський Фестиваль Здорового Способу Життя «Mix Battle Fest 2017». Захід буде проходити в спортивному комплексі «Славутич». Початок о 13.00, вхід вільний.

Про це стало відомо на прес-конференції в ІА «Міст Дніпро».

«Координатор соціальних проектів Дніпропетровського підрозділу ВГО« Street Workout Ukraine », Координатор Зимового Фестивалю« Mix Battle Fest 2017 »Катерина Гайдукова розповіла, що це вже шостий щорічний захід. «Брати участь будуть спорстмени не тільки з Дніпра. Також приїдуть з Харкова, Полтави, Одеси, Києва, передмістя. Ми очікуємо до 200 учасників », – сказала вона.

Workout Тренер, представник Паркур Олександр Ляхов повідомив, що в баттлах будуть представлені такі напрямки, як воркаут, паркур, фрі ран, тріккінг. «Формат такий: діти з напряму воркаут виходять і змагаються один з одним. Кожному дається по півтори хвилини, щоб показати, на що він здатний. Глядачі обирають кращого, який і проходить далі. Точно також і з іншими напрямками. Ми вирішили їх об’єднати, тому учасники змагатимуться в трьох напрямках відразу », – сказав Олександр Ляхов.