У Дніпрі відкрилася незвичайна фотовиставка

24 Березня 2017 12:03

У Дніпрі свою авторську виставку представила фотограф-любитель Рита Соболь. Побачити знімки, які надихають на прекрасне, можна в Центральній міській бібліотеці.

Про це повідомили в прес-службі ОДА.

Бібліограф за професією, фотограф – станом душі. Працівниця Центральної міської бібліотеки Дніпра Рита Соболь вже 7 років захоплюється фотографією. Кращі її знімки – на персональній виставці «Світ через об’єктив фотокамери».

«Я переїхала в Дніпро з Луганської області. Одна з найдорожчих для мене фотографій – ромашкове поле, яке вже стерла з лиця землі війна », – поділилася Рита Соболь.

В експозиції – понад 70 знімків: квіти, рослини, тварини. Багато макрозйомки. За словами автора, це для того, щоб люди звернули увагу на деталі чудової природи, яких зазвичай не помічають.

«На виставці кадри, які змушують зупинитися і побачити прекрасне. Це буйство квітів. Приходьте і надихайтеся », – запрошують в бібліотеці.

Подивитися фотографії можна буде до кінця місяця. Центральна міська бібліотека знаходиться за адресою вул. Воскресенська, 23. Тел.: 056-740-38-75.