У Дніпрі викрали чоловіка

31 Березня 2017 12:44

При виконанні плану «Перехоплення», патрульні виявили викраденого чоловіка. Про це повідомляє прес-служба Патрульній поліції Дніпра.

Вчора, 30 березня, близько 16:00 в диспетчерську службу 102 надійшов виклик про викрадення людини. Заявниця розповіла, що невідомі на автомобілі Skoda побили і викрали її чоловіка. О 17:00 екіпаж патрульних зауважив на вулиці Кротова авто, схоже за орієнтуванням. Офіцери зупинили транспортний засіб – в салоні знаходилися 3 невідомих і потерпілий. У нього були тілесні ушкодження.

Після перевірки документів, водій повідомив, що в багажнику автомобіля є зброя – зареєстроване помпову рушницю. Під час поверхневої перевірки осіб, в сумці виявили предмет, схожий на бойовий пістолет, патрони і 2 ножі. Громадян затримали і викликали слідчо-оперативну групу.

Потерпілому надали першу домедичну допомогу. Бригада лікарів швидкої госпіталізувала чоловіка в лікарню. За попередніми даними, у нього: ножове поранення, забій м’яких тканин голови, садна, струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма.

Слідчі оформили всі матеріали і вилучили зброю.