“Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу” – серед переможців конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу України

5 Квітня 2017 12:32

У Міністерстві науки і освіти України відзначили переможців 7-го конкурсу на кращий веб-сайт навчального закладу. Він був організований МОН спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та Комітетом Інтернет асоціації України з питань інформаційно-комунікаційних технологій в освіті.

Серед понад 1600 заявок незалежне журі обрало 20-х лідерів. У номінації «Веб-сайти навчальних закладів професійно-технічної освіти» друге місце отримав  “Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу”.http://centr-tur.com/lastnew/674-nagorodzhennya-za-msce-v-konkurs-osvtnh-saytv-ukrayini.html

До речі, навчальний заклад – єдиний з закладів професійно – технічної освіти представляв нашу область на конкурсі.

Журі оцінювало сайти учасників за 39 критеріями, визначивши 20 переможців з 10 областей України та м.Києва.

Центр отримав грамоту, сертифікат та цінні призи (wi-fi роутер та мультимедійний центр) від спонсору конкурсу ГК “Адамант”.

Адміністратор Аліна Найдьонова наповнює сайт контентом, слідкує за подіями у Центрі та відбирає найкращі новини для публікацій. Говорить, що для такої оперативної роботи їй, навіть, довелося освоїти основи програмування.

На перемогу тут не сподівалися, тому новина була приємним сюрпризом для колективу. Сайт у “Дніпропетровський центр професійно-технічної освіти туристичного сервісу” функціонує біля десяти років.

Директор Центру Інна Войнович вважає цей напрямок роботи дуже важливим. Адже, саме з інформації на сайті учні та їх батьки оперативно дізнаються про життя навчального закладу.

 

Віра Касьянова.