Співробітниця поліції привласнила заарештовані 700 тис. гривень

20 Квітня 2017 15:27

На Дніпропетровщині співробітник поліції звинувачується в привласненні заарештованих 700 тис грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

Обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно працівника управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області за вчинення злочину, передбаченого ч. 1, 3, 4 ст. 191 КК України (привласнення майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

З 2013 року по 2016 рік на посаді касира одного з міських управлінь міліції, а потім в апараті Головного управління Національної поліції в області, обвинувачена не виконувала належним чином свої функціональні обов’язки і неодноразово скоювала злочини проти власності громадян. Ввірені жінці гроші, які були арештовані або вилучені як речові докази у кримінальних виробництвам, жінка не передавала на зберігання в банк, а забирала собі. Постраждалі зазнали матеріальних збитків на суму майже 700 тис. Грн.

Судовий розгляд кримінального провадження триває.