У Дніпрі на Центральному мосту встановлюють покриття для велосипедних і пішохідних доріжок

15 Травня 2017 18:41

У Дніпрі триває ремонт Центрального мосту. Зараз робітники встановлюють там дорожнє покриття плити для велосипедних і пішохідних доріжок. Роботи йдуть з випередженням графіка більш ніж два тижні. Про це повідомив заступник мера Дніпра Михайло Лисенко.

«Зараз підрядники проводять ремонт, випереджаючи заплановані терміни на 16 днів. Найближчим часом будуть встановлені підмостки, завдадуть захисний шар на балки, проведуть відновлення бетонного покриття і зачистку арматури. На жаль, зараз з’являється додатковий обсяг роботи, який попередньо неможливо було передбачити. Так, наприклад, після того, як ми демонтували частину конструкцій, то побачили, що в деяких місцях відстань між плитами, які повинні бути встановлені щільно один до одного, становить до 12 см. Зараз шукаємо шляхи вирішення цієї проблеми. Підводні роботи будуть проводитися, коли вода в Дніпрі стане більш прозорою », – зазначив Михайло Лисенко наприкінці виїзної робочої наради.

Заступник міського голови також зазначив, що найближчим часом Центральний міст не планують повністю перекривати для транспорту, В міськраді сподіваються, що на це знадобиться максимум 5-6 днів в кінці літа. Ремонт планують завершити до 1 грудня.