У Дніпрі презентують документальний фільм про переселенців

17 Травня 2017 16:42

У Дніпрі під час другого Всеукраїнського фестивалю «Пісні, народжені в АТО» презентують документальний фільм «На прицілі у щастя». Побачити стрічку можна буде 20 травня, повідомив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

«Уже в цю суботу в Дніпрі відбудеться другий Всеукраїнський фестиваль« Пісні, народжені в АТО ». У цьому році будуть співати весь день: будуть три сцени, ще більше авторської музики і масштабний open air. Ще один сюрприз для гостей фестивалю – презентація документального фільму «На прицілі у щастя» про людей, чиє життя змінила війна », – розповів Валентин Резниченко.

«На прицілі у щастя» – режисерський дебют одного з постійних авторів та сценаристів студії «Квартал 95» Олександра Брагіна. 50-хвилинна стрічка розповідає історію п’яти жителів обласного центру з несхожими інтересами, поглядами на життя і долями.

Стрічку покажуть в дніпровському літньому театрі парку ім. Шевченко перед початком гала-концерту фестивалю – о 14:00. Вхід вільний. Після показу можна буде поспілкуватися з автором фільму і деякими його героями.